Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2009

ΕΛΡΙΚ, Η ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ













-Συγγραφέας: Michael Moorcock
-Εκδότης: Helm
-Έτος έκδοσης: 2008
-Αριθμός σελίδων: 48
-Κωδικός ISBN: 9609847943


Περιγραφή
Ήρθε λοιπόν μια εποχή όπου υπήρχε μεγάλη αναταραχή στη γη και τους ουρανούς και το πεπρωμένο θεών και ανθρώπων σμιλευόταν πάνω στο αμόνι της μοίρας, τρομακτικοί πόλεμοι σιγόβραζαν και μεγάλοι θρύλοι γεννιούνταν. Και στην διάρκεια αυτής της εποχής, της εποχής των Nεότερων Βασιλείων, αναδείχθηκαν ήρωες. Μεγαλύτερος από όλους ήταν ένας σκοτεινός τυχοδιώκτης, που κράδαινε ένα καταραμένο σπαθί δεμένο με ρούνους. Το όνομά του ήταν Έλρικ του Μελνιμπονέ... Βασιλιάς μιας ερειπωμένης χώρας... Άρχοντας μιας αποδεκατισμένης φυλής που κάποτε διαφέντευε τον κόσμο. Έλρικ. Μάγος... Πολεμιστής... Φονιάς... Καταστροφέας της πατρίδας του... Έλρικ, ο λευκοπρόσωπος... Τελευταίος της γενιάς του...

Οι Εκδόσεις Helm σε συνεργασία με την Dark Horse, παρουσιάζουν το τρίτο μέρος της επικής σειράς κόμικς του βραβευμένου Φ. Κραιγκ Ράσσελ, "Έλρικ: Καταιγίδα". Βασισμένο σε ένα από τα σημαντικότερα διηγήματα φαντασίας του Μάικλ Μούρκοκ, "Elric: Stormbringer".

2 σχόλια:

Cassandrart είπε...

Μια διόρθωση, μιας και το συγκεκριμένο είναι μυθιστόρημα και όχι κόμικ, δεν θα έπρεπε να είναι στην Ξένη Λογοτεχνία;

Συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία

Joanna είπε...

Άλλο κομικ κ άλλο μυθιστόρημα. Αυτό είμαι σίγουρη ότι το γνωρίζεται. Αυτό όμως που δεν ξέρω είναι γιατί παραμένει το σχετικό μυθιστόρημα σε λάθος κατηγορία εδώ και 3 μήνες. (Από τη δημοσίευση του σχολίου του "Cassandrart").

Προχειρότητα ?
Αδιαφορία ?
Πολύ δουλειά ?

Related Posts with Thumbnails