Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2009

UFO ΑΠΟΡΡΗΤΟΣ ΦΑΚΕΛΟΣ 1















-Συγραφεας:ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΙΔΗΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ
-Σελίδες:188
-Εκδόσεις:ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ


Περιγραφή:
Ο Σωκράτης Αικατερινίδης γεννήθηκε στο Λασίθι της Κρήτης. Φοίτησε στη Νομική Σχολή Αθηνών, αλλά σύντομα τον απορρόφησαν οι εμπορικές δραστηριότητες. Από το 1969 ασχολείται με την έρευνα των UFO. Το 1981-82 υπήρξε εκδότης του περιοδικού «UFO-Αστρΐκή Επαφή». Έχει δημοσιεύσει περίπου 700 σχετικά άρθρα και έχει συνεργαστεί με τα περιοδικά Ταχυδρόμος, Κλικ, Ρομάντζο, Cosmopolitan, Colt, Ναυτέλληνας, Ανεξήγητο, Τηλέραμα, Ζώδια £ Αστρα, κλπ. Εχει δώσει συνεντεύξεις σε τηλεοπτικές εκπομπές του Mega, Sky,Antena, Star, Κανάλι 5 και ακόμη σε περιοδικά και εφημερίδες. Τέλος είναι συνεργάτης της διεθνούς επιστημονικής ομάδας έρευνας MUFΟN.
Το βιβλίο «UFO Απόρρητος φάκελος 1» αποτελεί κυρίως μια βιβλιογραφική έρευνα η οποία εκτείνεται από τον 18ο αιώνα μέχρι τη δεκαετία του 1970 και αφορά την παρουσία εξωγήινων όντων στην Ελλάδα.
Στο επόμενο βιβλίο που θα αφορά τις «απαγωγές» στις οποίες τροβαίνουν οι εξωγήινοι στην Ελλάδα, θα παρατεθούν επιλεγμένα περιστατικά της δεκαετίας 1980 & 1990.
Είναι ευνόητο ότι οι αναφορές που υπάρχουν σ' αυτό το βιβλίο είναι επιλεγμένες με βασικά στοιχεία τις επώνυμες μαρτυρίες και την ιδιαιτερότητα του κάθε περιστατικού.
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το κεφάλαιο «Τρίγωνο της Μεσογείου», το οποίο αφορά άμεσα την Ελλάδα και στο οποίο παρατίθενται περιστατικά εξαφάνισης υποβρυχίων, πλοίων και θεάσεων USO (υποβρυχίων UFO).

Related Posts with Thumbnails